X
 

Bättre kundupplevelse på ditt sparkonto!

 

Tidigare GCC Capital AB har bytt namn till Brocc Finance AB. Därför har vi även bytt namn på ditt sparkonto och uppdaterat det med en bättre kundupplevelse på Mina Sidor under Brocc.se. Där kan du hitta ditt sparengagemang och kundbild efter inloggning med BankID.
 

Det går inte längre att ansöka om ett konto här. Om du som sparkund vill ansöka om ett nytt konto ansöker du istället på Brocc.se under ‘spara’/‘öppna sparkonto’.
 

 

Har du frågor kring detta är du välkommen att mejla oss till help@brocc.se eller ringa 08-50 12 15 80.

 

 
Villkoren för ditt sparkonto blir "Allmänna villkor Brocc Spar 2022-05-16" från och med 2023-01-30. Villkoren hittar du längst ner på Brocc.se/spara under "Dokument och produktinformation".

 

 

SÅ HÄR GÖR DU FÖR ATT LÄMNA ETT KLAGOMÅL

 

Vi på GCC Capital anstränger oss för att du som kund ska vara nöjd med vårt bemötande och våra tjänster. Är du missnöjd vill vi därför gärna veta varför.

 

1 ) Gäller dina synpunkter något specifikt så kontaktar du med fördel vår kundservice för att få en förklaring. Kontaktuppgifter till kundservice finns längst ner på varje sida.

 

2 ) Är du inte nöjd med svaret från kundservice och vill ha en oberoende prövning eller framföra ett klagomål på hur GCC Capital sköter sin verksamhet är du välkommen att mejla till oss. Du når oss på klagomalsansvarig@gccab.com. Vi ber dig använda det formulär som finns att tillgå här eller längst ner på sidan.

 

Du kommer i detta skede få ditt ärende utrett av GCC Capital:s klagmålsansvarige som kommer behandla ditt klagomål i enlighet med bolagets interna klagomålsregelverk.

 

För att du ska få ett så bra svar som möjligt är det viktigt att du beskriver vad ditt klagomål gäller så tydligt och konkret som möjligt. Vidare är vi tacksamma om ditt klagomål även innehåller:

 

  • Kontaktuppgifter såsom namn, telefonnummer och mailadress.
  • Avtals- eller fakturanummer om ditt klagomål gäller en specifik fordran.
  • Information om du varit i kontakt med oss tidigare gällande ditt ärende.

 

GCC Capital avser svara på klagomål inom 14 dagar. I det fallet att utredningen tar längre tid än så kommer vi informera dig om detta. Under normala omständigheter ska ett svar på ditt klagomål aldrig ta längre än 30 dagar att handlägga.

 

3) Kommer du inte överens med GCC Capital så kan du vända direkt till din konsumentvägledare i din kommun eller till Konsumenternas Bank- och finansbyrå (www.konsumenternas.se) för rådgivning. Vill du få tvist prövad kan du också vända dig till Allmänna reklamationsnämnden (www.arn.se). GCC Capital:s tillsynsmyndighet Finansinspektionen nås på Box 78821, 103 97 Stockholm eller www.fi.se.

 

Länk till formulär för att lämna klagomål

KONTAKTA OSS