X
 

Bättre kundupplevelse på ditt sparkonto!

 

Tidigare GCC Capital AB har bytt namn till Brocc Finance AB. Därför har vi även bytt namn på ditt sparkonto och uppdaterat det med en bättre kundupplevelse på Mina Sidor under Brocc.se. Där kan du hitta ditt sparengagemang och kundbild efter inloggning med BankID.
 

Det går inte längre att ansöka om ett konto här. Om du som sparkund vill ansöka om ett nytt konto ansöker du istället på Brocc.se under ‘spara’/‘öppna sparkonto’.
 

 

Har du frågor kring detta är du välkommen att mejla oss till help@brocc.se eller ringa 08-50 12 15 80.

 

 
Villkoren för ditt sparkonto blir "Allmänna villkor Brocc Spar 2022-05-16" från och med 2023-01-30. Villkoren hittar du längst ner på Brocc.se/spara under "Dokument och produktinformation".

 

 

Information kopplat till Corona-viruset / Covid-19

 

Vi är tillgängliga

Vår beredskap är mycket god och minimerar risken att den situation vi nu ser i samhället påverkar vår service till dig som kund.

 
Vi tar ansvar

Vi följer noggrant de rekommendationer ansvariga myndigheter ger, i detta fall främst Folkhälsomyndigheten. Tillsammans kan vi bidra till att skydda riskgruppen och bidra till minskad smittspridning.

 
Viktiga länkar
 
Frågor och funderingar

Har du frågor så är du som kund precis som vanligt alltid välkommen att kontakta vår kundservice på 08-557 665 00 eller via;


Privatkund: info@balanzia.se eller info@gccab.com  
Företagskund: foretagslan@balanzia.se eller kundtjanst@gccab.com

 

KONTAKTA OSS
  • *
  • *