X
 

Bättre kundupplevelse på ditt sparkonto!

 

Tidigare GCC Capital AB har bytt namn till Brocc Finance AB. Därför har vi även bytt namn på ditt sparkonto och uppdaterat det med en bättre kundupplevelse på Mina Sidor under Brocc.se. Där kan du hitta ditt sparengagemang och kundbild efter inloggning med BankID.
 

Det går inte längre att ansöka om ett konto här. Om du som sparkund vill ansöka om ett nytt konto ansöker du istället på Brocc.se under ‘spara’/‘öppna sparkonto’.
 

 

Har du frågor kring detta är du välkommen att mejla oss till help@brocc.se eller ringa 08-50 12 15 80.

 

 
Villkoren för ditt sparkonto blir "Allmänna villkor Brocc Spar 2022-05-16" från och med 2023-01-30. Villkoren hittar du längst ner på Brocc.se/spara under "Dokument och produktinformation".

 

 

BROCC Holding AB genomför strategiskt förvärv av GCC Capital AB

 
Pressmeddelande 14 maj 2021, Stockholm
 
BROCC Holding AB som genom dotterbolaget BROCC AB(publ) erbjuder digitala kredit- och betallösningar, har idag förvärvat kreditmarknadsbolaget GCC Capital AB. 
 
Förvärvet är en del av BROCCs tillväxtstrategi och gör det möjligt att även erbjuda sparkonton samt ger ett fotfäste i den finska marknaden. Förvärvet innebär att BROCC når en total volym om 1,5 miljarder kronor och kommer att främja fortsatt tillväxt samtidigt som man sänker bolagets finansieringskostnader. 
 
KONTAKTA OSS
  • *
  • *